За втора поредна година рганизират турнир в памет на Батето

0

Зоналният съвет към БФС – София организира турнир за деца на Националния стадион „Васил Левски“. Състезанието е за Купа „Проф. Иван Славков“ в памет на бившия президент на БФС и председател на БОК. Надпреварата е по футбол 7 за подготвителна група деца, родени през 2008 г. и ще се състои между 12-14 май. Турнирът се провежда за втора поредна година от Зоналния съвет на Националния стадион в сътрудничество с „Национална спортна база“ ЕАД. В миналогодишното издание на надпреварата взеха участие близо 200 малчугани, които изиграха 36 вълнуващи двубоя,  демонстрирайки качествата си и феърплей за радост на своите родители и треньори.

Откриването на турнира ще се състои на 12 май, петък от 13:00 часа и може да го проследите на живо в канала на Българския футболен съюз в YouTube – BFU TV.

12 отбора ще премерят сили на терена на стадион „Васил Левски“. Това са: „Левски“ (София), „Левски-Раковски“ (София), „Славия“ (София), „Локомотив 1929“ (София), „ДИТ“ (София), „Царско село“ (София), „Лъвчета“ (София), „Национал“ (София), „Ферион“ (София), „Септември“ (София), „БМ Спорт“ (София) и „София Спорт“.

Призьорите ще бъдат наградени с купи, а всички деца ще получат медали, екипи, топки, храна и напитки, които са осигурени от ЗС към БФС – София.

Пълна програма на турнира „Проф. Иван Славков“: http://bfunion.bg/uploads/Programa_turnir_Ivan_Slavkov.pdf

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК