Засилена охрана за конгреса на БФС

0
-
-

При засилена охрана ще се проведе конгресът на БФС, на който ще бъде избран президент на футболната ни централа. Около хотел „Маринела“, където ще се проведе форумът, има голямо количество униформени полицаи и жандармерия, предаде репортер на БЛИЦ СПОРТ.

Както е известно, за президентския пост ще борят настоящият шеф Борислав Михайлов, Любослав Пенев и Ивайло Дражев. Подсилената охрана вероятно е заради информациите, че се готвят провокации от фенове на кандидатурата на Пенев. Още повече, че в близост се провежда и българското председателство на Съвета на Европейския съюз.

Повечето представители на отбори от провинцията са пристигнали. В хотела вече са и делегатите на Левски, Лудогорец и Локомотив (Пловдив). Започна и регистрацията на клубовете, които имат право да гласуват в изборите. До момента има заявени изказвани от 24 представители.

Заради големия брой на участниците в конгреса на мястото възникна проблем с паркирането, тъй като местата са ограничени. Това предизвика и малък скандал с участието на собственика на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски и спортният директор на „черно-белите“ Чавдар Цветков.
Юри СЛАВЧЕВ, БЛИЦ СПОРТ