Забъркаха член на ДК на БФС в интрига срещу Боби Михайлов! Ето какво отговори

0
-
-

Членът на Дисциплинарната комисия към БФС – Боян Кайров, който е и юрист към прокуратурата, бе въвлечен в интрига. Именно поради тази причина Кайров излезе с отворено писмо до медиите, в което заявява, че няма нищо общо с витаещите в социалните мрежи групички, които работят срещу Борислав Михайлов и БФС. Юристът изрази подкрепата си към члена на Изпълкома на УЕФА и определи действията на някои хора като „мерзки“.

„Във връзка с появилите се в интернет пространството спекулации относно мен и моята персона, въвличайки ме в задкулисни игри срещу настоящото ръководство на БФС, категорично заявявам следното – нямам нищо общо с витаещите в социалните мрежи групи и групички срещу Борислав Михайлов и БФС. Осъждам постъпката на направилите го като ниска, мерзка и удар под кръста. Повече от очевидно е, че някой иска да се възползва от авторитета ми за свои цели, като по този начин се опитва да компрометира личността ми и моите вътрешни убеждения и виждания. Използвам правото си на отговор да изкажа своята безрезервна подкрепа към легендата Борислав Михайлов, който е донесъл толкова много радост на България. Той е направил много за българския футбол като цяло. Пример е базата в Бояна. Оттук насетне трябва всички да замълчим!

ГР.СОФИЯ, 06.02.2018г.,

БОЯН КАЙРОВ, ЮРИСТ, ФУТБОЛЕН ДЕЯТЕЛ“.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]