ЖФК Нефтохимик с второ място на силен турнир в Русе (СНИМКИ)

0

Стартът на новия полусезон за девойките до 15 г. и  17 г. започна на сравнително добро ниво. В Русе се

[sociallocker id=5830]

проведе турнир до 15 г., в който участие взеха отборите на ЖФК „Нефтохимик“, ЖФК „Бургас“, ЖФК „Варна“ и домакините от Русе. В първия мач от срещите Нафта победи съгражданките си с 6:1. Мачът основно протече в половината на противничките от Бургас. Освен отбелязаните, Нефтохимик имаше и доста нереализирани възможности, поради което резултатът остана едноцифрен. Въпреки това девойките показаха стил и качество на игра.

Във втората среща Нефтохимик поведе на девойките на Варна, но поради лични грешки допуснаха 3 гола в своята врата и така загубиха с 1:3. Последният провел се за отбора мач беше с домакинките от Дунав Русе. Той бе изключително оспорван и труден, но завърши в полза на девойките от Нефтохимик, които победиха с 1:0.

Възпитаничките на Христо Каракашев и Гергана Видова отново доказаха, че имат развитие, изкачват се на горе и подобряват завидно уменията си на терена. Класирането завърши с челното първо място за отбора на Варна, следван от Нефтохимик. На трето се класираха домакините, а на четвърто ЖФК Бургас.

Едва преди две седмици девойките на Нефтохимик до 17 г. извоюваха купата за второ място на провел се в град Пловдив турнир. Предстоят още турнири организирани от БФС. Отборът се стреми към първото място и има амбиции да го реализира още в предстоящите турнири.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]