Жадното натири австриец, взе носител на Купата с ЦСКА

0

Отборът на Септември София се подсили с две нови попълнения, които ще се присъединят към играчите на Николай Митов на старта на зимната подготовка на 03.01.2018г. Част от „септемврийци“ вече са доскорошният бранител на Пирин Благоевград – Стилян Николов и атакуващият полузащитник Станислав Маламов.

В същото време от клуба си тръгна австрийският ляв защитник Патрик Весели, на който спортно техническото ръководство прецени, че няма да разчита през пролетният дял на Първа Лига.

Стилян Николов е родом от София, на 26 години, централен защитник. Кариерата му преминава през Чавдар Етрополе, Любимец, а през последните 4 сезона е защитавал цветовете на Пирин Благоевград. Неговият договор със „септемврийци“ ще бъде за година и половина.

Станислав Маламов е родом от Стамболийски, на 28 години, атакуващ полузащиник (крило) . През своята кариера е игра за Локомотив Пловдив, Хасково, ЦСКА и Нефтохимик Бургас.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]