Ето защо Литекс (не) е ЦСКА

2

Нова порция дебати се развихри около ЦСКА във виртуалното пространство, часове след историческата победа над Лудогорец в Разград. Застъпници и противници на „армейците“ отново влязоха в лют спор е ли ЦСКА-София автентичното „червено“ дружество или не е. Аргументите и на двете страни са до болка познати и няма сила на света, която може да убеди едната в тезата на другата страна. Впечатление прави, че най-люти и ожесточени са споровете около документ, който много отдавна видя бял свят и за който е опорната точка на прокламиращите идеята „Литекс не е ЦСКА“. Така или иначе е факт, че над 90 от привържениците на ЦСКА подкрепят тима на Гриша Ганчев, който пък направи чудеса не само с отбора, но и с тотално занемарената допреди година клубна база в Панчарево. Ето го и най-коментирания документ в интернет пространството в последните часове:

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
А така
А така
6 години по-рано

Хубаво да им се набие в тъпите глави на припознавачите тоя документ! Наследник на автентичното ЦСКА може да бъде ЦСКА 1948, но не и Ганчевото ГМО!!!!!!!!!!!!!!!!!

Юрист
Юрист
6 години по-рано

Само дето за ЦСКА – 1848 страна са били Гриша Ганчев, Юлиан Инждов и МИлко Георгиев, Емил Димитров и Искра Григорова! И СА ПЛАЩАЛИ ВСИЧКИ ТЕКУЩИ РАЗХОДИ НА ДРУЖЕСТВОТО ОТ ТОГАВА ДО ДЕН ДНЕШЕН!