Еспаньол съсипа Барса

0

Еспаньол победи Барселона в двубой от 1/4-финалите за Купата на Краля. Срещата на стадион „Корнела-Ел Прат“ завърши при резултат 1:0.

В герой за домакините се превърна резервата Мелендо, разписал се минута и половина преди последния съдийски сигнал.

В длъжник на отбора си пък се превърна лидерът на „блаугранас“ Лионел Меси, който пропусна дузпа през второто полувреме от мача.Представянето на гостите в последните мачове бе повече от задоволително за феновете на клуба. 5 победи и 1 равенство за предишните 6 мача. Домакините са склонни да бъдат малко по-конкурентни вкъщи, но им бе доста трудно да се противопоставят на Барса.

Аут за мача в тима на Барселона бяха Самуел Умтити, Филипе Коутиньо и Осман Дембеле. Това оказа известен негативен ефект върху представянето на състава.

Първото полувреме започна на високи обороти за гостуващия отбор, който непосредствено след началния съдийски сигнал взе инициативата в свои ръце.
Звездите на Барселона се надпреварваха да пропускат положения пред вратата на съперника, като само в откриващите двайсетина минути Меси, Бускетс и Денис Суарес можеха да открият резултата.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]