Ексклузивно в KS: Нефтохимик преговаря с Ники Кръстев

0

Изключително изненадващ е новият вариант номер 1 за треньор на Нефтохимик. В момента „шейховете“ преговарят с Николай Кръстев, научи ексклузивно KotaSport.com. Ако се съгласи, Миньора ще бъде временен вариант – до приключване на първенството.

Ръководството на тима от ст. „Лазур“ е изключително доволно от работата на Кръстев начело на елитната формация до 19 години. Той вдигна тима за отрицателно време. След като изглеждаше почти сигурно, че през новия сезон Нефтохимик няма да има отбор в Елитната група U19, надеждите за спасение под ръководството на Кръстев възкръснаха. Именно затова от клуба са се спрели на него. Освен това той е юноша на Нефтохимик и работи умело с млади футболисти, каквато пък изглежда ще бъде бъдещата клубна политика.

Ако Николай Кръстев не склони да поеме мъжкия отбор, то тогава ще прибегне до друг вариант. За момента най-спряганото име е това на Велислав Вуцов. Ако пък разговорите между двете страни завършат успешно, то все още няма яснота кой ще води Нефтохимик U19 – ще има ли формацията нов наставник или младият специалист ще съвместява двете длъжности.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК