Дунав чака БФС за новите до последно

0
-
-

Дунав Русе се надява да се върне на победния път в първия си официален мач за годината. Драконите гостуват днес на абсолютния аутсайдер Витоша в Бистрица. За последно възпитаниците на Малин Орачев биха Етър в Търново на 26 ноември. Последваха две поражения и реми в първенството и отпадане на четвъртфиналите за купата от Левски. Дунав обаче тръгва „на сляпо“ за столичното предградие.

Наставникът Малин Орачев взе в групата всички налични футболисти освен наказания Божидар Васев. С тима тръгнаха и последните три попълнения – нападателите Мохамаду
Мустафа Н’Дайе (Сенегал) и Луис Клаудио Карвальо да Силва (Бразилия) и защитникът Ивайло Марков (Локо Пд), въпреки че нямат картотеки.

„В БФС ни обещаха, че утре (б.а. – днес) до края на работния ден (17:00 часа) ще получим жълтите им карти и ще може да ги използваме. Те не са били проблемни играчи. В петък имаше конгрес и от централата бяха заети“, коментира изпълнителният директор на драконите Ивайло Петков. Двубоят днес е от 17:30 часа.

Дори и да бъдат уредени тримата, те едва ли ще са титуляри. Очаква се атаката да бъде водена от Бранимир Костадинов или Димитър Георгиев. По крилата ще помагат Юлиан Ненов и Бирсент Карагарен. Диян Димов и Красимир Станоев ще действат в средата на терена.