Дора Милева: Търгът в най-добрия случай ще се про­веде в средата на май

0
-
-

Синдикът на ПФК ЦСКА АД Дора Милева може да запази поста си въпреки жалбата срещу нейните действия в деня на първия търг за емблемата (30 март). На сайта на Министерството на правосъдието (justice.government, bg) се появи кратко съобщение, което гласи: „Разпореждане от 12.04.2017 г. Приема отчета от синдика. В 7-дневен срок от съобщението синдикът да посочи кога и къ­де смята да проведе нов търг по чл. 717 на Търговския закон“.

Милева заяви:

„Засега не съм получила пис­мено уведомление от съда, че оставам. Не бих искала да ко­ментирам две изречения, публикувани в сайта на Минис­терството на правосъдие­то. Нека първо се запозная с цялото разпореждане на съда и тогава да говоря. На този етап не е ясно кога ще бъде следващият търг. Първо нека получа писмото. После имам 7-дневен срок да насроча над­даване. А след като го обявя, трябва да минат поне 14 дни до самото му провеждане. Сами разбирате, че търгът в най-добрия случай ще се про­веде около средата на месец май“, каза Милева пред „Тема Спорт“.

„Засега не съм решила къде ще бъде второто наддаване, ако аз го провеждам. Не съм тръгнала да сменям адреса на своя офис, поне на този етап няма да го правя. Но не­ка видя първо какво са напи­сали от съда и тогава ще навлизам в подробности“, до­бави Милева.

Източник: „Тема спорт“

Снимка: novsport.com

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК