Домусчиев: Не ме занимавайте с простотии, кредитни милионери, разследвани лица и известни със своята неизвестност

0

Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев говори пред медиите в Разград. Той бе попитан за атаките към него, на което отговори, че не желае да коментира. Според собственика на шампионите заяви, че „простотията в българския футбол е прекалено много“.

„Смятам, че простотията в българския футбол е прекалено много. Всеки клуб трябва да гледа себе си. Атаките не ме вълнуват и не смятам да отговарям. Казах, че ще изграждаме стадион, багерите дойдоха. Казах, че ще продължим с инвестициите в базата, правим го. Не ме занимавайте с простотии, с кредитни милионери, разследвани лица или такива, които са известни със своята неизвестност. Не ме вкарвайте в такива неща. Не ми е на нивото“, заяви Домусчиев. Същевременно той коментира откриването на новата база на клуба в Разград, като обясни, че за нея са били платени 25 млн. лева.

„Мисля, че беше от съществено значение тази база да се направи и ние го знаехме от самото начало. Имаме три-четири игрища, които направихме през годините. Те обаче не бяха достатъчни за всички наши гарнитури и за мъжкия отбор. Специално за тренировъчния комплекс това е много важна стъпка. Започваме да строим в зоната до първия комплекс, ще направим хотел-общежитие с всички необходими условия за нашите футболисти – спане, хранене, възстановяване, за лагери преди мачовете и т.н. Ние сме хардуера, дали сме софтуера на треньорите в школата и ръководителите на базата. Това разширение струваше 15 милиона лева, а предишният етап беше към 10. Така че всичко излиза към 25 милиона лева. Върви и строителството на стадиона, надявам се до лятото да е готов сектор „В“, заяви босът на шампионите.

Източник: sportal.bg

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК