Дисципа тресна ЦСКА заради обиди и закани след „И преди, и сега, Литекс стана ЦСКА!“

0

ЦСКА беше глобен от Дисциплинарната комисия на БФС. Повод за санкцията стана неприятният инцидент след срещата при U17 между „армейците“ и Ботев (Пд). Срещата се игра на базата на столичани в Панчарево и завърши с успех с 2:1 за „канарчетата“.

Припомняме, че след края на мача, от съблекалнята на гостите се чули скандирания „И преди, и сега, Литекс стана ЦСКА!“. Това буквално вбесило шефа на школата на „червените“ Стефан Яръмов, който влязъл в съблекалнята и се скарал на гостите. Първо попитал юношите на Ботев знаят ли кой е той, а след това им заявил, че преди Ботев редовно падал от отбори, които той ръководил. Яръмов попитал играчите на Ботев: „Когато играете в Разград, така ли пеете или стоите мирно?“. След това той заплашил, че ще прати една от ултрас групировките на ЦСКА да посрещне съдиите, от които не бил доволен.

U – 17

ПО ДОКЛАД

За обиди и закани към длъжностни лица от ръководител на ДЮШ на ПФК „ЦСКА-София” гр. София, на основание чл.36, ал.1, т. 1, б.А, предложение 2 от ДП /2017/2018/ – ДК наказва ПФК „ЦСКА-София” гр. София с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]