Димитър Димитров: Надявам се да вземем поне един-двама! Имаше един от Судува за 3-4 жълти картона

0

Лудогорец отстрани Судува и утре ще участва в жребия за груповата фаза на Лига Европа. Логично, след края на мача наставникът на „орлите“ Димитър Димитров бе доволен от успеха.

„Турнирен мач. Нашата цел, разбира се, бе да продължим. Направихме промени в тактическата постройка с фалшив нападател, като искахме да се изтегли линията на защитата напред и с бързи топки напред чрез Мисиджан и Лукоки да търсим изненада.

Първото полувреме играхме по-добре, но през второто Судува вдигна агресивността. Съдията за голямо съжаление им позволи. Имаше един футболист Керла, който беше за 3-4 жълти картона. И като не си получат картоните, нашият отбор започна да играе в техния стил, което беше неприятно. Но най-важното е, че целта е изпълнена.

Судува има огромно ръстово преимущество и ние трудно противодействаме на дългите топки. И когато съдията позволява да има по-голяма агресивност от нормалното, получава се това, което стана през второто полувреме. Но мисля, че продължаваме заслужено.

В груповата фаза няма слаби отбори. Няма какво да избираме. Всички отбори са силни. Какъвто е жребият, такъв ще го приемем. Ако се срещнем с Астана ще има допълнителна емоция. Много качествен и стойностен отбор.

Всичко иска време. Няма как с магическа пръчка да се получат нещата. Искам повече да се влагаме и повече дисциплина. И нещата ще се получат.

Иска ми се да вземем нови попълнения. Основната ни група е 16-17 човека и ще ни бъде тежко да играем на няколко фронта. Но знам, че ръководството работи усилено в този аспект. Надявам се до затварянето на трансферния прозорец да успеем да вземем поне един-двама човека. Анисе е изключително ценен за отбора. Надявам се да остане поне до Нова година.“, коментира Херо.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК