Джони: Ерата „Лудогорец“ приключва! Чакаме титлата

0

Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов навършва на 5 октомври (б.р. – утре) 60 години. В момента той е главен скаут на ДЮШ на червените.

„Трудно преживях това, което се случи с ЦСКА през последните години. Мислех си, че е край. Обаче благодарение на намесата на г-н Гриша Ганчев се върна това, което искахме да виждаме. Във В група имахме много щастливи моменти, когато побеждавахме за купата. Беше много важно – ЦСКА от В група взе трофея. Сега имаме силен колектив, както го имаше и във В група. Има желание у всеки да покаже себе си, има стимули, които са много добри, за да побеждават. Има много добър треньор, който вдигна футболистите за кратко време“, сподели славният страж на армейците Георги Велинов-Джони пред списание „Спринт“.

За това къде все още отстъпва ЦСКА на Лудогорец, той заяви: „Лудогорец е психическа бариера, която ще преодолеем. Мисля, че още в следващия мач в Разград. На техен терен, но няма как. Приключва ерата „Лудогорец“. Усеща се. Нашият отбор има всичко, което трябва да има като ръководители, треньори, футболисти… Чакаме напълно закономерно титлата“.

Велинов сподели и вижданията си за развитието на школата, на която е бил и шеф през годините, като говори и за личния си живот. „В ДЮШ се работи добре, имаме златни условия. Слави Петров (б.а. – трети вратар при мъжете) чака всеки момент изява, ще му се даде възможност. Наш кадър е. Валентин Антов също. Да не забравяме и Тонислав Йорданов, който е преотстъпен в Литекс. По цял ден съм на „Армията“. На мачове, на тренировки… Живея много щастлив живот от 3-4 години, откакто срещнах и човека в живота си. Много й благодаря за това, че направи всичко за мен. Аз също се отблагодарявам. Спокоен живот водя. Спрях с лошите работи още като мина операцията. Искам да благодаря на екипите на Коко Владов и проф. Кацаров, които ми спасиха живота. Не мога да не съм им благодарен, въпреки че са от Левски. Но имаше тежък момент, в който не се знаеше какво ще бъде“, казва още Джони в част от интервюто си в новия брой на списание „Спринт“.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]