Първо в KS: Джамбазов се завърна в Нефтохимик! „Шейховете“ се обединяват с Локомотив до дни

1

Анонсираното завръщане на Костадин Джамбазов в Нефтохимик вече е официализирано. Съветът на директорите на бургаския клуб взе решение той да бъде назначен като спортен директор. Джамбазов ще отговаря за спортно-техническите въпроси в дружеството. Тодор Георгиев пък ще влезе в Съвета на директорите, но за това ще е необходимо да мине технологично време.

Очаква се компанията Съдърланд да осигури и 150 хиляди долара за издръжката на клуба през този сезон. За тази цел Локомотив Бургас трябва да представи спонсорски договор с логистичната компания.

Нефтохимик и Локомотив Бургас ще се обединят, като и за това е необходимо технологично време. На първо време двете школи ще започнат да функционират заедно. Очаква се след тези решения да бъде даден тласък в развитието на бургаския клуб. Решението, което беше взето днес от Съвета на директорите и проeкто-договорът се изготви следва да бъде подписан и от ръководството на Локомотив Бургас. Това трябва да стане до края на календарната седмица.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
бургаския
бургаския
6 години по-рано

Не че нещо,но с него и без него е все тая. Нефтохимик би се оправил само ако се завърне Нефтохим-а,но това май няма да стане