Дербито на „акулите“ – на ст. „Черноморец“

4

Промяна настъпи в деня и мястото на провеждане на двубоя от XI кръг на „А“ Областна футболна група, между съставите на ФК Черноморец 1919 и ПСФК Черноморец. Това се налага, заради провеждането на балотаж за Президент на Република България.

По програма мачът трябваше да се състои на 13 ноември (неделя), от 14:30 ч. на стадиона в кв. Ветрен. Това, обаче съвпада с изборния ден. Поради тази причина срещата е изместена с ден по-рано – за 12 ноември (събота), от 14:30 ч. Промяна има и в мястото, като двубоят ще се състои на един от помощните терени на ст. „Черноморец“ в кв. „Акациите“.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

0 0 votes
Article Rating
4 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Venio
Venio
7 години по-рано

Феновете на Черноморец за кой са? За новосъздадения отбор който има претенции да бъде наследникът на онзи от 1919г. или ПСФК-то създадено през 2005г които същите фенове го подкрепяха когато пребоядисаха Лазур, Балъков беше начело, или от най-скорошното бургаско дерби където феновете бяха разположени в сектор В на ст.Лазур. Така че за кой сте?

Поморие
Поморие
7 години по-рано

Venio, имат ли фенове тези два отбора? Също и едно уточнение-ПСФК-то се самоопределяше за наследник на създадения през 1919 Черноморец. Направо да разпускат ПСФК, че се мъчат много.

Ne berate grija
Ne berate grija
7 години по-рано

Mnogo ste se raztrevojili neshto za Chernomoretz. Gledaite si kirlivite otborcheta, che I dvata sa kam izpadashtite.

Киро
Киро
7 години по-рано

ne berete grija ти за кой от двата беше? ПСФК-то много слаби…от 4-ти в А група до последни в А областна Бургаска група