Делио разпусна Левски, чака трима нови след почивката

0

Делио Роси пусна в почивка голяма част от своите играчи. Тя ще продължи три дни, а в четвъртък сините се събират в пълен състав.

Част от играчите вече напуснаха Малта. Сред тях са Габриел Обертан, Жуниор Мапуку, Антони Белмонт и Жорди Гомес, които се прибраха при роднините си. Част от българските футболисти останаха на острова, но няма да тренират, пише „Тема спорт“. От италианските треньори в Малта е само Делио Роси. Старшията ще работи допълнително с най-младите играчи на сините.

Вчера сутринта в София се прибраха собственикът Спас Русев и спортният шеф Асен Букарев. До дни те трябва да финализират няколко входящи трансфера. Желанието им е в четвъртък Делио Роси да може да разполага с нови играчи на постовете ляв бек, халф и нападател.

В първите си две контроли в Малта Левски допусна победа и загуба. Сините паднаха с 0:3 от местния Хибърниънс, а надвиха със същия резултат деветия в австрийското първенство Волфсбергер. Следващата проверка е на 29 януари, понеделник, срещу малтийския Флориана. Тя ще започне в 17:30 часа и ще бъде предавана пряко по Диема спорт 2.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]