Двама от Ботев (Пд) аут за АЕЛ

0

Футболистите на Ботев Радослав Терзиев и Тони Тасев няма да вземат участие във втората проверка на тима от подготвителния период, съобщава официалният сайт на „канарчетата“. В 18:00 ч. днес в комплекс „Царско село“ в София „канарчетата“ ще премерят сили с финиширалия на 4-о място в кипърското първенство състав на АЕЛ (Лимасол).

Централният защитник на „жълто-черните“ е с мускулна травма в областта на глезена, заради която пропусна и първата контрола на отбора срещу Пелистер, докато Тасев има възпаление на вътрешна връзка на коляното именно от двубоя с македонците.

Очакванията са юношата на Пирин скоро да бъде напълно готов за игра. По време на сутрешната тренировка в сряда новото попълнение на Ботев се включи в играта с топка в квадрат, но треньорският щаб няма да рискува със състоянието му и ще го остави да почива по време на мача с АЕЛ.

Участие в мача с кипърския тим няма да вземе и Кристиан Добрев. 16-годишният талант продължава да възстановяването си по индивидуален план след претърпяна операция на коляното.

Всички останали играчи в „жълто-черния“ лагер са здрави и на разположение на Николай Киров и екипа му за втората предсезонна проверка.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК