Г-н Янев, хващайте си пътя веднага и не пристъпвайте в Бургас!

4
-
-

Нефтохимик се провали с гръм и трясък. „Шейховете” загубиха баража от Витоша (Бистрица) с 0:1 и от следващия сезон ще играят във Втора лига.

Всеки сигурно има свое собствено мнение за грандиозния провал и защо се стигна до него. Колкото хора – толкова и мнения. Такова има и вече бившият треньор на „зелените” Христо Янев. След срещата той определи като причина за отпадането клубната организация, която не била на ниво Първа лига или както той се изрази – „А” група. Питаме: Кои са организационните проблеми? Има ли забавени заплати в клуба, г-н Янев? Има ли забавени премии, г-н Янев? Има ли футболист, който поискахте и не Ви бе доведен, г-н Янев? Кондиционен треньор поискахте и такъв акостира на „Лазур“. И понеже няма кадърни в България, пристигна от Италия.

Г-н Янев, наясно ли сте, че Нефтохимик е един от малкото клубове в България, които са напълно изрядни с плащанията? Какво е коствало това на Павел Бошнаков в най-голяма степен е съвсем отделен въпрос.

Г-н Янев, защо реагирахте като ощипана мома на интервюто в KotaSport.com с изпълнителния директор на Несебър Недялко Москов? Защо използвахте това като предтекст да си хвърлите оставката? Осъзнавахте ли вече собствената си несъстоятелност? Или пък Ви беше ясно, че всички твърдения на Москов са верни? Ако не помните интервюто, може да го направите ТУК. Оставаме настрана безсмисления спор е ли или не е негова работа да коментира Нефтохимик, тъй като тая мантра приключи. За съжаление, г-н Янев, Недялко Москов се оказа прав за всичко, заедно с точките и запетаите. Прав беше и, че имате футболисти, с които трябваше да се борите за седмото място, а не да докарате всичко зависи от един мач. Вие просто не успяхте да дадете адекватен отговор на Недялко Москов. Ако не с друго, поне с оставянето на Нефтохимик в Първа лига. Пардон, „А” група – нали така казахте…?

Всички и всичко са виновни за срама, но не и младият треньор. Той така и не намери вина в себе си – нито в този мач, нито в тези със Славия, ни в който и да било, откакто пое Нефтохимик. Беше виновен човек от ръководството, който така и не бе споменат от г-н Янев. Е, ние ще го кажем вече гласно, макар отдавна на всички да беше ясно неговото име – Станимир Димитров. Г-н Янев, Станимир Димитров е легенда на Нефтохимик и обожаван от „зелените” фенове. Врял е и кипял във футбола. Станимир Димитров е футболен човек и доста на „ти” с материята. На това отгоре изключително добре възпитан. Излезе ли поне веднъж пред медиите, за да ви нападне по някакъв начин, г-н Янев? Не! За да Ви осигури комфорт, какъвто явно не заслужавате и въпреки нападките Ви срещу него. Да, г-н Янев, възпитанието и чувството за такт не предполага някой, загубил с близо 10 гола разлика, да се изтъпани пред цяла Бъгария и да попита журналист: „На тебе ли да се извинявам, бе, тюфлек?”! Дааааа, помним, г-н Янев, помним.

Г-н Янев, ако не сте наясно, нека Ви обясним. Бургазлии са изключителни местни шовинисти. А феновете на Нефтохимик са забъркани от малко по-особена мая. Успяха да възкресят фалиралия Нефтохимик сами и да го върнат в тогавашната „А” група. Нещо, което, г-н Янев, Вашите любими, милиони „червени” фенове не успяха да направят. Та сега станаха за присмех на всички останали футболни агитки, които по градове, села и паланки издигат транспаранти от сорта „Литекс не е ЦСКА”!

Така че, г-н Янев, изобщо не се прибирайте в Бургас! Хващайте си пътя веднага за София ли, за Кърджали ли… Където искате, само не и в Бургас!

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

0 0 votes
Article Rating
4 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Идиот
Идиот
6 години по-рано

Боклук си Янев и то голям!!!!!!!!!!!!! Каквото не си поискал това не са ти осигурили. Заминавай си при оранжевата чорба и наистина да не си стъпил в Бургас, че те чака нещо страшно. Пиши си книгите и не се занимавай с футбол защото е видно, че не ти се отдава

Видението
Видението
6 години по-рано

Бошнаков, какво му е коствало? Кой докара Янев? Той! Кой докара Михов ? Пак той! Кой докара Благо? Пак той! Кой тръгна да се отказва ? Пак той! Кога Бошнаков ще поеме отговорността си за грешките си? Докога други ще са му виновни?!?

iLARION mAKARIOPOLSKI
iLARION mAKARIOPOLSKI
6 години по-рано

Проблемите в Нефтохимик започнаха още с Михов,отбора като цяло в Б група имаше не лоши футболисти-повечето млади ,перспективни ,с амбиции да се докажат.От Михов нищо хубаво досега в Нафтата.Отиваш на лагер в Трявна с 50 души отбор,гониш почти цялата команда и взимаш умрели кучета,които се провалят с гръм и трясък!!! На полусезона чутовни промени идва ЦСКА от В група,пак гониш половината отбор,разликата е нулева,освен чупки и стойки от Янев нищо друго не се видя.В крайна сметка отбор не се прави като сменяш почти цял отбор и си водиш твои хора,ако си бяха запазили отбора в Б група щяха да се… Прочети още »

Курчо
Курчо
6 години по-рано

Говедо трябваше отдавна да го махнат