Гриша Ганчев стяга грандиозна селекция, за да катурне Лудогорец

0

ЦСКА и неговият собственик Гриша Ганчев са готови на всичко, за да спечелят титлата в Първа лига! „Червените“ изостават на 4 точки от Лудогорец, но имат всички шансове да се борят докрай за своята голяма цел.

За да може ЦСКА да е конкурентен на „зелените“ от Разград, Ганчев стяга сериозна селекция през зимната пауза, пише novsport.com. Привличането на холандеца Роланд Алберг от клуба Филаделфия Юниън в MLS е само началото на грандиозния план за създаването на мощен отбор в Борисовата градина.

Очаква се до началото на пролетния дял на първенството в Първа лига на „Армията“ да акостират поне три нови попълнения със сериозни визитки, които да засилят ударната мощ на ЦСКА. Най-вероятно това са футболисти, които са направили сериозна кариера в първенствата на Испания и Португалия. Очаква се конкретните имена да станат ясни малко преди Нова година. Възможно е червената фланелка да облече и изключително известен роден национал, но преговорите за това ще продължат в следващите няколко седмици.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]