Гонзо гласи схема за точка срещу Нефтохимик

0

Спечелване на поне точка ще търси Черно море при днеш­ното си гостуване на Нефтохимик в Бургас. Причината е, че варненци не искат да изостават от челните отбори, а и за да си га­рантират и на теория участие в първата шестица, трябва да взе мат минимум точка при гостуването си на Нефтохимик.

Старши треньорът Георги Иванов е споделил, че виж­да много слабости в играта на подопечните си, особено в заключителната четвърт на мача. Именно тях се старае в тренировъчния про­цес да бъдат отстранени, за да се трупат и точки в актива. Добрите новини пред нас­тавника са, че Стефан Станчев и Емил Михайлов тренираха на 100% през сед­мицата и със сигурност бранителят ще, попадне в групата, но едва ли ще започне като титуляр. Гонзо ще може да разчита на абсолютно всички свои футболисти с изключение на Бакари, за когото първенството приключи, а и вероятността да се случи същото с кариерата му е голяма, след като вече за трети път къса предни кръстни връзки.

Миналата седмица той беше на стадион „Тича“, почерпи съотборниците си за 29-ия си рожден ден, но не стана ясно къде и как ще протече възстановяването му и дали вече е опериран.

Междувременно в петък следо­бед багери разораха терена на стадион „Тича“ и започва ремонтът на тревното покритие. За пореден път се сипят обещания, че следващата седмица започва пос­тавянето на пилоните за осветление, но проверка на „Меридиан Мач“ установи, че кофражът още не е излят и за да се сложат пилоните, ще трябва поне месец.

Източник: „Меридиан мач“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК