Голямата дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева се раздели с порноактьора Алекс Ломски

0
-
-

Голямата дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева – Славея, се раздели с приятели си Цветан, чието артистично име е Алекс Ломски. Слухове за края на връзката им вървят от три месеца, но сега те бяха потвърдени от първо лице. Славея използва социалната мрежа “Инстаграм”, за да съобщи, че отново е сама.

„Ще бъда максимално кратка и ясна. Никой никого не е зарязвал и ако трябва да съм честна, истината е, че цъфтях и по време на връзката си с Цветан (на когото очевидно не знаете и името), а даже и след нея! Имаше романс, имаше любов, имаше страст… От всичко по много през това време. Запазихме добри отношения, а на него като един изключително харесван мъж от сърце му желая да срещне момиче, което да го подкрепя и да го кара да се чувства уверен и щастлив. Да създаде семейство и деца, защото не е късно да започнеш регенерация и на духовно ниво“, написа Славея.

45-годишният Алекс Ломски е бивш съпруг на порноактрисата Еделвайс. Той самият също е участвал във филми за възрастни. Връзката му със Славия трая обаче само няколко месеца, а Цветан вече е акостирал при бившата си в Италия.

Източник: sportal.bg

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК