Гласят Люпко Петрович за Царско село! Херо помага на Никола Спасов за Казахстан

0

Люпко Петрович може да поеме Царско село, научи KotaSport.com. Бившият треньор на Левски е фаворит за поста на Никола Спасов. Сърбинът може да поеме един от основните претенденти за промоция в Първа лига, единствено ако настоящият наставник напусне клуба.

Припомняме, че преди дни спортният директор на Царско село Иван Андреевски анонсира предстоящото напускане на бившия треньор на Черно море.

„В клуба дойде много добра оферта от чужбина за нашия наставник. Още при подписването на договора с него поехме и моралното задължение, ако някога постъпи подобно предложение, да не го задържаме“, каза шефът на столичани.

Според информация на KotaSport.com, клубът, в който може да премине Спасов, е Кизил-Жар. През новия сезон отборът ще играе в първия ешелон на казахстанския футбол, след като си печели промоция от второто ниво. За евентуалното преминаване на Никола Спасов в този клуб пък лично е съдействал настоящият треньор на Лудогорец и бивш такъв на казахстанския Иртиш – Димитър Димитров.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]