Германия и Чили не се победиха (СНИМКИ+ВИДЕО)

0

Германия и Чили не излъчиха победител в мач от турнира за Купата на конфедерациите. Така двата тима събраха по 4 точки и оглавяват своята група „Б“. Чили успя да поведе рано в двубоя, но в края на първото полувреме  немците изравниха, оформяйки крайното 1:1.

Чили започна ударно и поведе още в 6-ата минута. Артуро Видал намери в наказателното поле Алексис Санчес, който с прецизен удар прати топката в долния десен ъгъл за 0:1. В 17-ата минута чилийците по чудо не удвоиха аванса си. Едуардо Варгас нанесе мощен изстрел от границата на наказателното поле, но топката срещна напречната греда. В 41-ата минута пък Германия изравни от нищото с попадение на Ларс Щиндл, който на празна врата засече центриране отляво. В самия край на полувремето Тер Щеген предотврати сигурен гол във вратата си, отразявайки удар на Санчес.

Втората част бе далеч по-скучновата откъм голови положения. Съперниците не успяха да затруднят сериозно двамата вратари.  Така логично до нов гол не се стигна и двата тима си разделиха по точка.

Снимки: twitter.com/dfb_team_en

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК