Георги Дерменджиев подписва нов договор

0

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев ще подпише нов контракт с клуба. Той и ръководството на разградчани са постигнали договорка и след великденските празници подписите ще бъдат сложени. Настоящият контракт на специалиста е до края на сезона. Новият почти сигурно ще бъде за 1+1 година, довериха източници от Разград.

На няколко пъти напоследък шефовете на клуба гарантираха, че Дерменджиев ще продължи да води отбора и че всичко е въпрос на време и формалност. Той пое Лудогорец в началото на ноември 2015 година, след като наследи освободения Едуард Ераносян.

Дерменджиев доказа, че единствен е способен да държи съблекалнята и работи отлично с чужденците в тима. Нещо, което Едо не успя и логично бе махнат.

Георги Дерменджиев е на път да стане третият треньор на орлите с дубъл. Такова постижение записаха Ивайло Петев (2012 година) и Стойчо Стоев (2014 година). Лудогорец води повече от убедително на втория Левски и е на полуфинал за Купата на България, където среща третодивизионния Литекс.

Днес Лудогорец приема Дунав Русе в първия си мач от плейофите в първата шестица. В двата двубоя през редовния сезон драконите затрудниха максимално съперника, като измъкнаха 2:2 и загубиха с 3:5. Те отбелязаха общо 5 попадения. И двете срещи се играха в Разград, където Дунав домакинстваше.

„Така се случва, че те играят успешно срещу нас. Дунав е изненадата на първенството. Ще видим сега как ще се развие мачът“, коментира старши треньорът на шампионите преди днешния сблъсък от 20:00 часа.

Източник: „Тема спорт“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК