В Меден рудник правят най-големия спортен комплекс в Бургас (СНИМКИ)

13
-
-

Най-големият спортен комплекс в Бургас ще бъде изграден в Меден рудник. Той ще бъде построен на

[sociallocker id=5830]

мястото на някогашния Битак. След като битпазарът бе разтурен, върху теренът не бе изградено нищо. В момента той стои празен и неизползваем. През идната 2017 г. строителството по модерното съоръжение трябва да е започнало. Финансирането е осигурено и не се очаква да има каквито и да било пречки за първата копка и завършването им.

До момента подобни спортни центрове има в Славейков и Изгрев. Този в Меден рудник, обаче ще далеч по-голям и по-модерен, като със сигурност ще бъде една от гордостите на най-големия бургаски комплекс. Той ще разполага с повече и по-големи футболни игрища. Няма да има пълномерни такива, но ще бъдат единият със сигурно ще бъде доста по-голям от тези в другите два комплекса. Ще има зали много видове спорт, които се практикуват в града.

В галерията на KotaSport.com може да видите какво представлява в момента бившият Битак – мястото, на което трябва да бъде построен спортният център.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
13 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Ai stiga
Ai stiga
7 години по-рано

Po kakva orichina pak medenrudnishkite selqni sa oblagodetetelstbani?

Da
Da
7 години по-рано

I az ne rabiram techno zashto v tova selo trqbva da se pravi. Sigurno, zashtoto tam selenite sa nai-mnogo a savsem skoro shte trqbva da se glasuva.

Samiqtoi
Samiqtoi
7 години по-рано
Reply to  Da

Много си ограничен тъп гражданино

Гражданя
Гражданя
7 години по-рано

Извинете ни господа гражданя. Първо селяни са майките ви…. И второ ако не сте наясно Меден рудник е най-големият комплекс в Бургас и напълно заслужава подобна база.

Гражданка
Гражданка
7 години по-рано

Извинете Вие гражданите от Средец, Глумче, Кликач и. т. н, които живеете в „центъра“. Защо да няма такъв спортен център в най-големия комплекс в града, където има най-много деца?

Breeeeee
Breeeeee
7 години по-рано

Az pak da ne znam che samo na „grajdanite“ v centara na Burgas im se polagat razni privilegii.

Малииииииииииииии
Малииииииииииииии
7 години по-рано

Абе може и да не са най-големите граждани в центъра ама да не пък да са в Меден рудник. Събрали се там от кол и въже циганите на близките села и голям комплекс голямо нещо. Айде моля ви се малко по-сериозно.

dsad
7 години по-рано

Колко комплексарчета има , който не живеят в Меден Рудник …. а изписват болните си представи и избиват коплексите на нещастните си родители. Айде моля ти се по – сериозно вземи се в ръце , това че не ти достига образование и интелект не е наш проблем нали ? Меден Рудник става все по красив и хората живеещи там го заслужават, много повече от колкото в център-а и в другите коплекси ! Защо ли ? Защото на тях са им обръщали доста внимание през годините … а не са прогресира ли като горе посочения коплекс. Има развитие и може още… Прочети още »

Грамотник
Грамотник
7 години по-рано
Reply to  dsad

Абе, грамотник, я си погледни правописа първо, пък после говори!

Глупаци
Глупаци
7 години по-рано

Вместо да се радвате, че ще се направи нещо хубаво, седнали сте да определяте кой е селянин и кой е гражданин. Как ни ви е срам?

Ива
Ива
7 години по-рано

Живущите от Меден рудник заслужават всякакви придобивки, крайно време беше! Като най-голям комплекс, от него общината получава и най-голям приход от данъци и такси. Логично е част от тях да се върнат на хората в комплекса като обществена собственост, от която да се възползват всички живущи.

Аха
Аха
7 години по-рано

А не ви ли стигат две спортни бази почти една до друга, басейн и не знам си още какво? Дай за всеки блок на мангалите да ви правят и спортен комплекс.

..
..
7 години по-рано

Ама докато се обаждате там от Столипиново , нямате право да обсъждате Меден Рудник !
Селяни сте вие бе пръдльовцииии !