В Марково се заканиха: Пием по бира и да му мисли Дунав

0
-
-

Без никакви притеснения Сокол Марково ще излезе срещу Дунав по-малко от 48 часа след последния си двубой в Югоизточната Трета лига, в който надви с 1:0 над Карнобат.

„За един месец изиграхме 13 мача и момчета са гроги. Днес (б. р. – вчера) се събираме на по бира и утре (б. р. – днес) излизаме. Да му мислят Дунав, ние сме доволни, че стигнахме дотук. За нас това си е голям успех. Целта е да се представим добре в първенството и да вървим в първата петица на класирането. Виждате че и школата ни върви добре и отборът ни до 17 години участва в Елитната група, което си успех за нас. Сокол има своите традиции в турнира за Купата и със сигурност ще се постараем да се насладим максимално на този мач“, обяви пред „Меридиан Мач“ Костадин Маджев, който е и изпълнителен, и спортен, и административен директор на Сокол и е част от клуба още от неговото създаване.

Тимът от Марково стигна до тази фаза след успех над Загорец с 1:0 във финалния етап от Зона Югоизток и се класира за 1/16 финал за трети път в своята история. През сезон 2000/01 Сокол отпадна от Черноморец след 2:2 и 1:3, а през 2002/03 водеше до 86-ата минута на Левски, но в крайна сметка отстъпи с 1:2.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК