В Левски умуват за контрола

0
-
-

Спортно-техническият щаб на Левски обмисля възможността да организира контрола по време на паузата в шампионата заради световните квалификации на националния отбор, пише „Тема спорт“. Трикольорите играят на 7 октомври, събота, от 21:45 часа с Франция на „Васил Левски“, а три дни по-късно гостуват на Люксембург на „Жози Бартел“. След днешния сблъсък с Черно море на „Герена“ на Левски му предстои двубой чак на 15 октомври. Тогава на сините им предстои визита на Етър на „Ивайло“.

В дните по време на прекъсването на шампионата Делио Роси няма да може да ползва само двама основни играчи -капитана Божидар Митрев, който е част от А националния отбор, и повикания при младежите Антонио Вутов. Затова сините се оглеждат за спаринг. Още повече че в отбора има хора, които се нуждаят от игрова практика. Сред тях са и новите попълнения Антони Белмонт и Жерсон Кабрал.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]