В Англия: Джошуа трябва да даде нов шанс на Пулев

0
-
-

Антъни Джошуа трябва да даде нов нане на Кубрат Пулев, смята бившият световен шампион в полутежка категория, а сега анализатор на Sky Sports Джони Нелсън.

С пълно единодушие – Алексей Петров преизбран за шеф на родното карате

„По всичко личи, че следващата битка на Джошуа ще е срещу световния шампион на WBO Джоузеф Паркър. Битката вероятно ще е в края на март. Двете страни са много близо до финализирането на сделката. Очаквам Антъни да спечели и едва след това да започне истинското забавление“, казва Нелсън.

Няма да повярвате! Ето кой е първият съперник на Даниел Златков в клетката по ММА

След това той иска да види британеца на ринга срещу задължителния претендент от WBA Александър Поветкин (Рус) и Кубрат Пулев.

Брутално! Пребиха ММА боец, едвам го спасиха от смърт (ВИДЕО)

Както е известно, нашият най-добър професионален боксьор трябваше да се бие срещу Джошуа в Кардиф през октомври, но заради травма се оттегли от голямата битка. Кобрата бе заменен тогава от Карлос Такам, който Джошуа свали в десетия рунд.

„Мачът с Поветкин е задължителен, но нямам нищо против и Кубрат Пулев да получи нов шанс“, казва още Нелсън. Според него бой между двамата е много вероятен още през 2018-а.

Това красиво изкушение идва в София! И влиза в клетката

Другото желание на Нелсън е да види любимеца си срещу Дейвид Хей или Дионтей Уайлдър.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]