В Англия гърми: Гришо и Никол се разделят!

0
-
-

Романтичната връзка между най-добрия български тенисист Григор Димитров и световноизвестната поп-певица Никол Шерцингер е пред своя край, тръби таблоидът „Сън“.

Според информациите, причина за раздялата е, че и двамата са отдадени на своите кариери, пътуват постоянно и не могат да отделят време един на друг.

В последните два месеца Шерцингер е постоянно на път заради различни ангажименти, а това в пълна степен важи и за Григор, който почти всяка седмица е на различно място по света.

Според изданието в това време отношенията между двамата са се влошили, тъй като единствата им възможност за комуникация е по телефон.

Никол намекна за проблемите в епизод на X-Factor, който бе излъчен през миналата седмица. В него тя каза директно на колегите си в журито Саймън Кауъл, Луис Уолш и Шарън Озбърн: „Търся си съпруг.“

Преди 3 месеца Григор и Никол изглеждаха по-влюбени от всякога по време на романтична ваканция в Капри.

Преди това Шерцингер бе дошла и в България в компанията на своя любим.

Големите разстояния и мислите на певицата за женитба обаче поставят връзката им на карта.

„Никол вкарва сърце и душа в X-Factor, а Григор има натоварен тренировъчен режим“, споделя източник пред „Сън”.

„Те са отдадени един на друг, но са изнервени, че единствената им истинска комуникация е по телефона.“

Източник: novsport.com

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]