Вячеслав Грозни се предлага на Нефтохимик

0
-
-

Един от най-популярните руски треньори Вячеслав Грозни на няколко пъти се е самопредложил на

[sociallocker id=5830]

ръководството на Нефтохимик, научи KotaSport.com. Това е станало за първи път преди три месеца, когато беше уволнен Димчо Ненов. Той е изпратил послание до шефовете на клуба чрез мениджъра Мирчо Димитров. Тогава обаче за старши треньор беше назначен Христо Янев. Грозни обаче не е спрял офанзивата. Той е дал да се разбере, че винаги е готов да поеме „нафтата“.

Една от причините руснакът да напира за Нефтохимик се крие във факта, че той купи преди година жилище в Слънчев бряг. Така Грозни прекарва немалка част в последните месеци в България. Той иска да комбинира живота си у нас, с треньорството. На този етап обаче неговото желание не се реализира. Христо Янев остава твърдо начело на Нефтохимик и в спортно-технически план той ще бъде човекът, който ще дърпа конците в клуба. Властта му в този аспект е дадена лично то президента на клуба Павел Бошнаков. В момента тече процес на селекция, за който нашата медия информира своевременно.

Интересен факт е, че Вячеслав Грозни беше треньор и на столичния Левски. Това беше в периода 1998-1999 година по времето на Майкъл Чорни.

Снимка: sport.bigmir.net

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]