Въпреки финансовата криза, Илиан Илиев е категоричен: При нас настроението е добро

0
-
-

Старши треньорът на Верея Илиан Илиев коментира предстоящата среща от 11-ия кръг на Първа професионална лига срещу Славия. Двубоят е в петък, 29 септември от 20.00 часа на стадион „Трейс Арена“ в Стара Загора.

„Предстои ни труден мач. Отборът на Славия се намира във възход и играе доста сполучливо като гост. Резултатите в последните мачове го доказват. Отделно от това винаги е трудно да се играе с този съперник“, започна специалистът.

„Ние тренираме нормално. При нас настроението е добро, след последните хубави резултати на Верея. Трябва да сме много дисциплинирани и концентрирани, и да не допускаме грешки. Ще се опитаме да направим добър мач и да стигнем до добър резултат“, продължи наставникът на Верея.

„За мача отпадат контузените Янислав Иванов и Иво Иванов и наказания Селим Бен Джемиа. Елиаш Да Силва и Илия Мунин се завръщат след изтърпени наказания и ще бъдат на разположение“, завърши Илиан Илиев.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]