Вутов загуби доверието на Роси

0
-
-

Гръмката победа на Левски над Септември с 4:1 ще прати на пейката за неопределено време един от най-използваните от Делио Роси играчи от началото на сезона.

Става дума за Антонио Вутов, който пропусна въпросната среща заради наказание. От „Герена“ разкриха, че италианският треньор на „сините“ е останал много доволен от тандема Костов-Обертан, който води атаката срещу Септември, и на този етап няма никакво намерение да го разваля.

Припомняме, че Антонио Вутов започна годината като титуляр, след като беше в стартовите 11 за мача с Ботев. Той обаче игра слабо и беше заменен.

Положението на „синия“ юноша ще стане още по-тежко, след като Ривалдиньо, който по презумпция е вариант номер 1 за Делио Роси за атаката, бъде готов за игра.

Трайното изваждане на Вутов от състава вероятно ще финализира и решението на ръководството на Левски за бъдещето на юношата на клуба. Припомняме, че Антонио в момента играе на „Герена“ като преотстъпен от Удинезе до края на сезона.

„Сините“ обмисляха дали да не го откупят от лятото, но по-скоро ще се откажат от Вутов, който ще напусне клуба след края на сезона.