Вотът май излезе наяве преди избора

0

Собственикът на Левски Спас Русев и на Локо (Пд) Христо Крушарски станаха поредните ръководители на топклубове, които обявиха, че ще подкрепят Боби Михайлов за нов мандат като президент на футболния съюз.

Окончателно – Наско Сираков няма да се връща в Левски

Така призрачната мъгла на пропагандата, надигнала се от един полустоличен клуб в опит да опипа почвата с евентуалните кандидатури на Наско Сираков и Любо Пенев, на практика се провали преди да се разпростре над футбола ни.

Наско Сираков: Ако футболистите не са мотивирани, трябва да се застрелят (ВИДЕО)

Интересно е, че именно Сираков бе използван като ракета-носител, тестваща настроенията сред конгресмените на футбола ни. От една страна експлоатирането на успешен ръководител на Левски от недалечното минало носи известни плюсове. От друга възниква въпросът: Защо този човек вече 10 години е без работа с изключение на един период от няколко месеца през есента на 2013 г., станал известен с пърформанса „Събличането на Петев“. Обидните и безцеремонни подвиквания на феновете към измъкващия се от залата Сираков също подсказаха, че с имиджа на могъщия и респектиращ ръководител е свършено. А когато твоите те неглижират, остава да разчиташ на доскорошните врагове. Там бракът обаче обикновено е кратък, а краят нещастен.

Наско Сираков изригна: Кирчо от Делиормана, за следващите 20 години да си купиш първенството, не можеш да ме достигнеш

Вероятно се е очаквало хвърлянето на Сираков срещу Боби да има силен емоционален заряд. Каква по-голяма провокация, какъв по-голям удар от това именно един от най-близките хора на сегашния шеф на БФС през последните 35 години да се изправи срещу него! Самият факт, че Сираков не направи опит да разсее настойчивите слухове и провокации, докато не дойде интервюто с Кирил Домусчиев, говори достатъчно за това кой е искал да лови риба в мътна вода. Калта обаче се разсея, а оттам категорично и безусловно изплува настроението на клубовете за предстоящите избори.

Източник: „Меридиан мач“

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]