Виландер: Видяхме Григор в най-добрия му вид

0

Тенис легендата Матс Виландер веднага след края на спектакъла Григор Димитров – Ник Кирьос сподели мнението си за двубоя и засипа с комплименти българския ас.

Гришо: Разбрах по трудния начин как става

“Григор Димитров излезе и показа какъв атлет е. Държеше топката в корта, сервираше много по-добре, отколкото преди. А и спечели тайбрековете. Той е трети в света, ако си спомняте Рафа Надал на Australian Open миналата година не беше особено добър, но видяхте какво стана. Григор имаше вариации, използваше добре сечения бекхенд, беше разнообразен.

Григор с поредна епопея в Австралия, на четвъртфинал е!

Григор се справи невероятно добре, но е окей да имаш публиката срещу себе си. Кирьос е много добър човек извън корта, но като негов съперник, трябва да се абстрахираш от поведението му на корта.

Той игра добър тенис, но имаше моменти, в които сякаш спираше да играе и точно тогава Григор се забеляза.
Това, което видяхме днес, е Григор в най-доброто му състояние.

Програма на Australian Open за понеделник

Гъвкав, силен, експлозивен, всичко това му помага да е концентриран, защото прави чудесни неща, когато има малко време за мислене. Още не е на нивото на Федерер и Надал в напрегнатите моменти, но може би ще го видим скоро”, заяви Виландер в предаването “Гейм, Сет и Мач”.

Надал си гарантира първото място в света

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]