Вижте как работи основният бизнес на Кирил Домусчиев

1

Основната компания, която е в портфейла на братя Домусчиеви е Хювефарма. Собственикът на ПФК Лудогорец работи с контрагенти от цял свят и развива солиден бизнес в много мащаби.
Хювефарма е глобална фармацевтична компания с дългогодишен опит и традиции в разработката, производството и продажбите на продукти за ветеринарната и хуманната медицина. Хювефарма се разраства през годините вследствие на активна вътрешна експанзия и редица стратегически придобивания. Ефективната структура, съчетана с приноса и отдадеността на висококвалифицирани и опитни специалисти в областта на научната и развойната дейност, в производството, регулаторната сфера, маркетинга и продажбите, позволяват на компанията да предлага конкурентни и изгодни решения на своите партньори. Отличното познаване на нуждите на клиентите и философията на Хювефарма за предлагане на продукция с безкомпромисно качество са ключови предпоставки за нейния постоянен растеж.

Хювефарма разполага с производствени мощности и организации за маркетинг и продажби в ключови региони по света. Чрез развита мрежа за директни продажби и дистрибуции Хювефарма реализира своите продукти в близо 100 държави като търговските й офиси осъществяват директна връзка с всеки клиент.

Хювефарма разполага със собствени фирми и представителства в България, Белгия, Полша, САЩ, Китай, Тайван, Тайланд, Русия, Индия, Бразилия, Турция, Мексико, Япония. Хювефарма управлява производствени компании в различни страни от Европа и отвъд континента. Заводите в България, Италия и САЩ реализират своята продукция на глобалния пазар, а тези в Турция и Индия произвеждат за местните пазари.

Зад тези производства стои дълга история, традиции и специализиран опит. Придобиването на ноу-хау и експертиза във ферментационното производство води началото си през 50-те години на миналия век със стартиране на производствата в Пещера, Разград и Ботевград. Днес тези заводи са обект на непрестанно разширяване и модернизация. Реализират се мащабни инвестиции в последно поколение техника и оборудване.

Внедрените системи за качество и големият брой международни сертификати са в основата на производство на качествени продукти на световно ниво.

Интернационалният управленски екип на Хювефарма има ключова роля в успеха на компанията на международните пазари. През 2016 г. Хювефарма закупи активи на фармацевтичния гигант Зоетис под формата на продуктови брандове, регистрации и производствени площадки в САЩ. Компанията придоби от световноизвестния концерн Санофи завод за производство на активни фармацевтични субстанции в Италия и създаде офиси в Мексико и Япония. Така компанията разшири своето глобално присъствие и гъвкавост с цел да отговори на пазарните промени и изисквания. Развиването на мултифункционално производство позволява предлагането на впечатляващо продуктово портфолио с регистрации по целия свят.

Хювефарма проявява социална ангажираност в различни обществени сфери и подкрепя активно редица проекти и дейности в здравеопазването и спорта.

Компанията участва активно на международни изложения, промотира продуктите си чрез организиране на кампании и семинари, рекламира в международни специализирани медии.

Хювефарма си е поставила мащабни дългосрочни цели за постигане на глобално лидерство при ветеринарномедицинските продукти, ензими, пробиотици, коксидиостатици и ваксини, предлагайки на своите клиенти по света продукти от най-високо качество.

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
бгд
бгд
6 години по-рано

Колко ви плаща киро-белото за рекламата