Видео разбор и тежки натоварвания за Нефтохимик U17

0

Формацията U17 на Нефтохимик продължава да се подготвя на местна почва. Младите „шейхове“ тренират

[sociallocker id=5830]

двуразово, като на този етап старши треньорът Господин Господинов набляга на тежките бегови натоварвания. В началото на седмицата Господинов проведе видео разбор със своите футболисти. На младите играчи бяха показани основни тактически компоненти от играта, също така бяха обсъдени най-успешните практики в световен мащаб за футболисти на възраст 15-18 години. U17 на Нефтохимик ще тренират в Бургас до 12 февруари, когато ще заминат за Сандански. Там бургаските футболисти ще участват на много силен международен турнир, който ще продължи 4 дни. Освен тях в надпреварата ще се включат и децата родени 2004 година от школата на Нафтата, водени от Георги Терзиев.

Междувременно директорът на ДЮШ на Нефтохимик Николай Кръстев проведе редица родителски срещи с родителите на децата, трениращи в школата на отбора. На тези срещи родителите се запознават с основната методика за подготовка в ДЮШ, както и на важни неща, които ще се изискват както от тях, така и от техните деца в този процес. Тези родителски срещи продължават и през тази седмица.

„За нас е важно да учим децата не само да станат добри футболисти, но да ги научим на дисциплина и уважения. Именно за това правим тези родителски срещи, за да може родителите активно да участват в изграждането на младите футболисти“, това заяви директорът на ДЮШ на Нефтохимик Николай Кръстев. От клуба напомнят, че в школата на Нефтохимик няма такси за тренировки и децата тренират абсолютно безплатно.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]