Велoсипед е наградата в томболата на Марек Юнион Ивкони

0

Волейболистите на „Марек Юнион-Ивкони“ ще се опитат да победят днес един от основните претенденти за титлата тази година „Монтана“ в отложена среща от шампионата на Супер лигата. Дупничани посрещат от 18.00 часа в своята зала останалия единствен български участник в Евротурнирите при мъжете.

След драматичния успех 3:2 гейма над „Пирин“ (Рз) предния кръг, сега възпитаниците на Иван Тасев са пределно мобилизирани да ударят и днешния си съперник, който блести с 3-ма чужденци и много дълга резервна скамейка от опитни играчи. Като титуляр се очаква отново да започне угандиецът Катбарт Малинга, който показа много силни игри и в Пазарджик и срещу Разлог преди дни. За радост на треньорския щаб, голямо израстване показва и юношата Светослав Иванов, който направи страхотно включване срещу „Пирин“.

По традиция и днес ще бъдат изтеглени трима печеливши зрители, които ще получат награди от партньорите на клуба. Голямата награда пък – велосипед от водеща световна марка ще бъде изтеглена другата седмица в мача с „Нефтохимик“. Двубоят с бургазлии бе изтеглен с ден по-рано и ще се играе на 16-и февруари. За голямата награда, ще участват всички, които са закупували билети през сезона или притежават абонаментна карта.