Велизар: Имиджът ни е поразклатен

0

„Имиджът на ЦСКА в последно време бе­ше малко поразклатен. Хората, с които работим се убеждават много

[sociallocker id=5830]

бързо, че ние сме по-различни и мо­же да се работи с нас“, обяви вчера главният скаут на „червените“ Велизар Димитров.

„Ако някой ви каже, че селекция­та в даден отбор е приключена, значи има нещо сбъркано. Никой няма да се от­каже от добри футбо­листи. Ако има такъв, който да отговаря на качеството и условия­та на ЦСКА, със сигур­ност ще бъде привле­чен“, коментира Ди­митров, който бе гост на откриването на шестото издание на училищния турнир за деца „Кока-Кола“.

Бившата звезда на автентичния клуб бе попитан дали ЦСКА-София може да прив­лече някое по-сериоз­но попълнение.

„Изключено, има много време до лято­то. Сега не е моментът да се правят спекула­ции, имаме си добър отбор с добри футбо­листи, от тях зависи кой ще остане при нас и кой ще бъде прода­ден. Това е идеята, да играят голям футбол и ЦСКА да им бъде една спирка“, конкретизира Димитров. Относно поражението от Лев­ски, той разясни:

„Не бих казал, че загубата е тежка. Тя е неприя­тна, особено когато е от вечния съперник, но ние имаме добра база и основа, върху която да стъпим, и от­борът ни набира ско­рост. Със сигурност е добър и е по-добър от този на вечния про­тивник. Хубавото е, че имаме момчета, с кои­то можем да надграж­даме. Мачове и дерби­та се губят постоянно, така че това не е голе­мият проблем. За нас важното е да напра­вим силен отбор, кой­то да радва привърже­ниците“, допълни Ве­лизар Димитров.

Източник: „Меридиан мач“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]