Вдигнали мизата за Ривалдиньо с 2000 евро

0

Левски са завишили мизата, с която се надяват да примамят Ривалдиньо в България. Това обяви румънската телевизия „Диджи спорт“. Според медията от София вече предлагат по 10 000 евро на месец на сина на Ривалдо. Преди това „сините“ му даваха 8 бона, колкото е била и заплатата му в Динамо Б.

Левски вади пари за още едно канарче


Има обаче само една сериозна пречка пред трансфера – Левски иска Ривалдиньо като свободен агент. „Червените кучета“ пък не са навити на този вариант и искат пари за него. В същото време един от скаутите на Динамо – Дануц Лупу оплю Ривалдиньо. Той бе категоричен, че повече не бива да се правят такива трансферни грешки с чужденци.

„На нас не ни трябват легионери, които са резерви. Ако вземаме играчи от чужбина, то трябва да се състезават на световно първенство. По-добре е да налагаме румънци. Свалям шапка на Ривалдо, но на синa му……моите уважения“, отсече Лупу.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]