БФС отряза ЦСКА за Бодуров

0

БФС е отказал да отмени картона на Николай Бодуров в мача с „Ботев“, въпреки че клубът получи извинение за дузпата, която бе свирена срещу „червените“, пише „24 часа“. При тази ситуация Бодуров получи и жълт картон, но нямало как да го премахнат. Така той виси с 4 от началото на сезона и при следващия ще бъде наказан.

Феновете ще липсват на ЦСКА за двубоя със „Септември“ тази вечер, но победата е задължителна, обясни наставникът на „червените“ Стамен Белчев. Той бил провел разговори с всички футболисти, за да ги предпази от подценяване на съперника. Подобно нещо просто няма как да се получи, след като „Септември“ играе страхотно в последните кръгове. ЦСКА спечели първия мач срещу този съперник с минималното 1:0, и то след груба грешка на вратаря, като в противен случай завършваше без проблеми 0:0.

Стойчо Атанасов и Александър Георгиев продължават да лекуват контузии в ЦСКА. Милчо Ангелов пък бе пратен при юношите след бунта си за равнопоставеност с чужденците. Така за мача останаха точно 18 футболисти.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]