Бронз за момчетата до 12 години на Фрегата

0

Бронзов медал добавиха момчетата на треньора Иван Радев към огромната колекция на клуба. На завършилите финали на Държавното първенство в Горна Оряховица най-малките фрегати показаха много добра игра и заслужено спечелиха медал.

”Малко съжалявам, че не играхме финал. Липсва ни увереност, но като че ли в тази възраст това е най-доброто, което можем да искаме. Не направихме добра подготовка, което си пролича в най-важните моменти. Но пък съм много щастлив, че децата показаха характер в много важни моменти” -заяви треньорът им Иван Радев.

В предварителната група “Фрегата Бургас” постигна следните резултати: победа на Добрич с 8:3, загуба от Белене с 6:7 и много важна победа над Петрич с 14:5. В полуфинала загуба от бъдещия шампион домакините от “Раховец” с минималното 6:8. В повторение на мача срещу Белене този път победа с 12:8.

Петко Станков е определен за най-добър десен гард и извоюва място в идеалната седморка на турнира, което несъмнено е заявка за участие при по-горната възраст на Държавното първенство за юноши младша, където Бургас е домакин на 16-18 юни.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК