Братът на Жуниор Мораес: ЦСКА уцели с Укра! Страхотен дрибъл и помага много за атмосферата

0

Братът на бившия нападател на ЦСКА Жуниор Мораес – Бруно, говори пред „Тема Спорт“ за крилото Андре Монтейро-Укра. Очаква се той да подпише договор с армейците през следващата седмица, като ще тренира с отбора на 7 февруари. Бруно Мораес и Укра са близки приятели от съвместния им престой в Порто (2007-2010).

„Смятам, че феновете и ръководството на ЦСКА ще останат изключително доволни от привличането на Укра. Клубът ще уцели с него, гарантирам за това. Познавам го от много години. Когато играех за представителния тим на Порто при Мауриньо и Вияш-Боаш, Укра беше в Б отбора. Още тогава имах наблюдения, че е изключителен талант. Винаги съм му говорил и съм му давал наставления какво трябва да подобри в играта си, помагал съм му с каквото мога. Приятели сме от дълго време“, каза Мораес.

„Най-силното му качество е дрибълът. В това отношение е един от най-добрите, които съм виждал в кариерата си. Много е добър също в ситуации един на един, както и в извеждащите пасове. Центрирането му също е много точно и рядко бърка в него. ЦСКА трябва да го пуска само като крило, като плеймейкър няма да им е достатъчно полезен, въпреки че може да играе и на тази позиция“, добави Мораес.

„Укра освен това допринася много за добрата атмосфера. Веднъж преди полет беше сложил в багажа на негов съотборник сексиграчка, което му създаде големи проблеми с полицайката на летището. Редовно прави забавни номера на съотборниците си и със сигурност на всички в съблекалнята на ЦСКА ще е много весело. Аз му пожелавам успех, знам, че ще се справи в България и при първа възможност ще дойда да гледам негов мач“, каза още братът на Жуниор Мораес.

Преди няколко години ЦСКА проявяваше интерес към Бруно, а сега нападателят (33 г.) играе за аматьорския португалски Еспиньо.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]