Ботев (Вр) представи вратар от Нефтохимик и халф от Созопол

0
-
-

С група от 22-ма футболисти ще започне новия сезон във Втора лига. Вчера клубът представи 12 попълнения. Това се случи преди контролата с Партизан Червен бряг, пише „Тема спорт“. Спарингът бе спечелен с 4:0, а головете отбелязаха Янаки Смирнов (37), Тодор Чаворски (54) и Ивелин Илиев (68 и 79).

Защитникът Петър Альошев се завръща в родния си клуб от Лудогорец. От Разград пристигна и колегата му в отбрана Кристиян Григоров. Вратарят Ивайло Василев идва от Нефтохимик. Димитър Тодоров е бранител от школата на Славия, а Здравко Димитров – от юношеската формация на Септември Сф. Халфът Богомил Христов е ритал досега за Локомотив Сф.

Борислав Борисов е офанзивен футболист от Видин, но през последната година игра силно за Созопол. Атанас Фиданин бе капитан на Локомотив ГО през последните 3 сезона. Халфът Атанас Димитров се присъединява към врачани от Беласица. Ивелин Илиев е юноша на Берое, но пристига от Ботев Гълъбово. Александър Александров стана голмайстор на Югозападната Трета лига с екипа на Сливнишки герой. От Дунав Русе е преотстъпен юношата Стефан Митев.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК