Босът на Нант: Преговаряме за Анисе, но е сложно, искат ни 5 млн. евро

0

Босът на френския Нант – Валдемар Кита, призна, че клубът води преговори за привличането на Абел Анисе, пише „Меридиан мач“. Вече се появи информация, според която лично наставникът на тима Клаудио Раниери държи да притежава в редиците си футболиста на Лудогорец.

„Да, искаме го, но имаме финансови разминавания с Лудогорец. От българския клуб първо поискаха 2 милиона евро, а сега искат 5 милиона. Сложно е, но се надяваме на успех“, коментира Кита пред местното издание „Прес-Осеан“.

Цената на Анисе навярно се е повишила, тъй като към него има интерес от бившия отбор на Раниери – Лестър. Предполага се, че халфът от Мадагаскар ще бъде продаден до края на летния трансферен прозорец, защото изглежда сигурно, че от Нант ще завишат офертата за него. За Лестър пък не е никакъв проблем да извади въпросните 5 млн. евро за правата му.

Срещу Верея Анисе игра много силно.Той често действаше плеймейкър и дори като втори нападател. Именно малгашът отбеляза решителното трето попадеи във вратата на Георги Аргилашки.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК