Борусия Дортмунд и Волфсбург идват за „лъвчетата“ на Ангел Стойков

0
-
-

Днес от 14,30 часа на стадион „Трейс Арена“ в Стара Загора юношите до 19 години на България и Англия ще спорят за първото място в група 8, пише „Меридиан мач“. И двата тима до момента записаха по два успеха – над Исландия и Фарьорски острови, и сега ще определят лидера.

Момчетата на Ангел Стойков са надъхани за реванш, след като „трите лъва“ ни биха с 2:0 на европейското през миналото лято. Тогава головете вкараха Маунт и Сесеньон, които и сега са в тима. За нашите пък играха Димитър Шейтанов, Андреа Христов, Калоян Кръстев, Станислав Иванов и Иван Тилев.

Срещата на „Трейс Арена“ ще изгледат представители на Борусия Дортмунд и Волфсбург, както и на няколко английски клуба.

Иначе няма как да не споменем, че в състава на „трите лъва“ има футболисти от топотбори. Такива са Едуард Нкетиа, Джо Уилок и Рийс Нелсън от Арсенал, Дуйон Стърлинг и Рийс Джеймс от Челси, Джафет Танганга от Тотнъм и Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]