Боби: Опозицията само плюе по мен, досега идеи не съм видял

0

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов за пореден път не пожела да навлиза в детайли и коментира считания за основен негов конкурент на предстоящия през февруари Конгрес – Любослав Пенев. Босът на футболната ни централа бе лаконичен по темата, като заяви, че единственото, което е чул и видял до момента от екипа на Ел Голеадор, е плюене. Михайлов обяви, че се готви за триумф точно след месец, и изненада приятно професионалните клубове у нас, като заяви, че парите от телевизионните права ще им бъдат преведени до няколко дни.

И Локо (Сф) застана зад Боби Михайлов

“Няма да коментирам опозицията. Досега идеи не съм видял, само плюене. От тук нататък никой от нас няма да говори по темата. Опозицията може и да се разрасне, може и да намалее. Ние се готвим да спечелим Конгреса и цялото ни внимание е насочено натам. Ако спечеля, ще продължа да разчитам на по-голяма част от настоящия Изпълком”, сподели президентът на БФС след днешната среща на високо равнище.
http://www.kotasport.com/%D0%B1%D0%BE%D0%B1%D0%B8-%D0%BC%D0%B8%D1%85%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D0%BE%D0%B2-%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D1%89%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D1%83%D1%87%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D1%86%D1%81%D0%BA/

“Мисля, че сме направили немалко във всяко едно естество. Да има 63% ръст на бюджета, без да сме се класирали на голям форум, е нещо огромно. На 16 февруари ще се гласува нов 4-годишен бюджет, като всички делегати ще бъдат запознати с него. Очакваме ръст всяка една година. Работим за доброто на клубовете. В техен интерес се споразумяхме с фирмата, която държи телевизионните права, до седмица да им преведе парите, за да могат да проведат нормална зимна подготовка и да са подсигурени за пролетта”, допълни още Боби.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]