Благо подари на Есмер бижу за 20 бона

0
1
-
-

Бившият национал Благой Георгиев най-накрая се кротна и си гледа семейството. Нещо повече, за щастие на жена му Есмер футболистът се изявява като примерен съпруг. Джизъса прави всичко възможно да глези половинката си с повод и без повод. Този път той използва Свети Валентин, за да се покаже като романтик.

Отказалият се от футбола Георгиев дари съпругата си със скъпо бижу. То е от световноизвестната мартка „Картие“ – една от най-реномираните и скъпи марки за бижута. Според близки до двойката Благо е окачил на врата на жена си колие от бяло злато от серията „Любов“. То е едно от най-скъпите в поредицата. Причината е, че е изработено от 18-каратово бяло злато и в него са вградени 54 брилянтно нарязани диаманта на обща стойност 0.35 карата. В онлайн магазина на марката цената му е 8 000 евро – около 16 000 лв. И то без данъка върху продажбата в различните държави, пише „България днес“. С него цената може да достигне до 20 000 лв.

Есмер побърза да се похвали с подаръка, макар че показа само опаковката и букета рози, който бе като допълнение. „Моят съпруг е страхотен“, написа тя като коментар. С жеста си Благо успя да впечатли дори тъщата си – Марина. „Колко е приятно такова внимание“, похвали тя зетя.

Въпреки че спря с футбола, Георгиев и съпругата му избраха да продължат да живеят в Русия. Бившият халф откри футболна школа за деца от 3 до 7 години в Оренбург, която кръсти „Чемпионка“.