Благо Митрев: Голяма отговорност е да наследиш Илиан Илиев!

0
-
-

Новият старши треньор на ПФК Верея Благомир Митрев говори пред официалния сайт на клуба, след като бе избран за наставник на старозагорци.

„Благодаря на ръководството на ПФК Верея за предоставеният ми шанс да работя в Първа професионална лига. За мен и моят екип това е една голяма отговорност, още повече когато наследяваш треньор като Илиан Илиев. Ще работим здраво за да оправдаем гласуваното ни доверие“, започна Благомир Митрев.

„Личната ми цел е отборът да запази мястото си в първата шестица на първенството и след края на редовния сезон. Ще положим максимални усилия това да стане факт. Заедно с ръководството на клуба работим и по селекцията, за да можем максимално бързо да намерим заместници на хората, които ни напускат“, добави специалистът.

„Гледах доста мачове на Верея в последните месеци и определено мога да кажа, че познавам добре отбора. С някои от момчетата се познавам лично, а с другите тепърва ще се опознаваме“, каза още наставникът на Верея.

„Искам да благодаря на ръководството на Нефтохимик в лицето на Тодор Георгиев и Костадин Джамбазов, за това че не ми направиха спънки и ми дадоха възможност да продължа кариерата си на едно по-високо ниво, каквото несъмнено е Първа лига. Специални благодарност и на личния ми мениджър Николай Жейнов, който бе неотлъчно до мен през цялото време“, завърши Благомир Митрев.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]