Благомир Митрев: Има надежда, че нещата ще се случат. Оптимист съм

0

Една от легендите на Нефтохимик (Бургас) Благомир Митрев се завръща в клуба, отново на поста изпълнителен директор. Неговото назначение беше обявено вчера, но разговорите са се случили само в

[sociallocker id=5830]

рамките на 24 часа. Вчера той е имал среща с основния спонсор на клуба Павел Бошнаков, който заемаше поста след напускането на Пламен Михов.

„Нещата се случиха много бързо. Павел Бошнаков ми предложи поста и аз приех. Но все още нищо повече не мога да кажа за ситуацията в клуба, защото съм бил отвън до момента. Но мога да добавя, че винаги е хубаво да се върнеш в сериозния футбол и то в отбора, за който си играл най-много време“, каза Митрев.

Бившият полузащитник до момента беше треньор на четвъртодивизионния Локомотив (Бургас) и използва случая да пожелае успех и само хубави неща на доскорошните си колеги при „черно-белите“. Според него, за последните 6 месеца в Локомотив (Бургас) е направено много.

Вчера пък е имал и кратка среща със старши треньора Христо Янев. „Мнението ми за Христо Янев е много добро. Гледам мачовете и смятам, че отборът има напредък мач след мач. Има надежда, че нещата ще се случат. Оптимист съм. Но тепърва ще имаме нови срещи и разговори с Янев за всичко, което е необходимо за клуба“, завърши Благо Митрев.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]